7 april 2010

Och nu till någonting helt annat - Bilfotografer

Fotografer finns det gott om, detsamma med bilfotografer. Men hur ofta ser man egentligen bilder på bilar som verkligen är värda att prisas. Jag har fått uppfattningen om att bilfotografi kräver mycket jobb, bilar som gör sig bra på bild och självklart fotografens syn på hur man komponerar en bra bild på en bil och för att inte glömma Photoshop kunnighet.

Jag vet två Svenska fotografer som slår dom flesta med längder. En vars namn är Henric Örback som är 19 år och en viss Oskar Bakke 18 år. Båda två uppfyller de kraven jag nämnde tidigare, Photoshop kunskaper, kontaktnät, att kunna komponera och så självklart bilarna. Här är kriterierna för en expert eller, det är åtminståne det jag tagit del utav och uppfattat.

I det här inlägget vill jag bara berätta hur djävla grymma dom är!

Photobucket

6 kommentarer:

 1. You're right! Både snygga bilder, och riktigt snygga bilar också :)

  SvaraRadera
 2. Oj, tack för detta Jesper! Uppskattar detta otroligt mycket! :) Jag hoppas att du ska gilla mina kommande bilder också! :)

  SvaraRadera
 3. Svar, Tack så mycket, kul att du gillar den! :)

  SvaraRadera
 4. riktigt grymma bilder! gillar verkligen bilden på den gröna lamborghinin..

  svar: han är grym! :D

  SvaraRadera
 5. Nu är ju inte jag mycket för bilar men detta var riktigt snygga bilar. Alltså, fotograferna har till och med lyckats få mig intresserad = mycket bra jobb. Haha!

  Sv; Tack så mycket :D

  SvaraRadera