9 december 2011

Instagram anländer äntligen till Android


Ja, det är sant. Inom en snar framtid så kommer vi som använder Android också att kunna nyttja Instagram. Instagram är en app till iPhone där du med hjälp utav kameran kan skapa fantastiska bilder med de många olika effekter som finns tillgängliga. Gränssnittet tillåter också dig att följa andra användare eftersom du enkelt kan ladda upp dina egna bilder och dela dem med andra, snabbt och enkelt.

Idag har appen som är begränsad till iPhone runt 14-15 miljoner användare berättar CEO Kevin Systrom.

Det har länge funnits bra bild appar till Android, många har tyvärr inte alls varit bra medans andra hållt måttet betydligt bättre. Problemet är att få har tillåtit att dela bilderna så enkelt som Instagram. Det finns några idag, bl.a. Mytubo som påminner väldigt mycket om Instagram men effekterna och antalet användare är lågt vilket också drar ner på användarvänligheten.

Men med två personer som försöker ta fram en Android vänlig version så har vi inget datum för en eventuell lansering i dagsläget, men det kanske blir något att ta upp vid senare tillfälle.

Källa: cnet

7 kommentarer:

 1. Åh så bra!! Ska skaffa android i nästa mobilköp, plus i kanten att instagram finns med! :) Hade nog inte märkt det om du inte sa det, så tack ;)

  SvaraRadera
 2. YEEEEEEEEEEEES ÄNTLIGEEEEEEEEEN

  SvaraRadera
 3. finns det som app till android nu? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. står ju att det kan ta ett tag

   Radera
 4. Underbart :D har velat testa det länge !
  Gött att kunna göra det utan att byta ut min android som jag är så fäst vid.

  SvaraRadera
 5. Kan ta ett tag? Söker man på google så är har dom hållt på sen Mars 2011 om inte längre med appen. Den lär vara nåt speciellt för den tiden dom spenderat.

  SvaraRadera
 6. Ungefär hur länge tar det då?

  SvaraRadera